Festa d'Aniversari Escletxa


Estimats amics i amigues de l'Escletxa:

Sembla que no ha passat el temps des de la primera vegada que ens vam presentar com a col·lectiu, i no obstant ja van tres anys des de que començarem amb aquest projecte a la nostra Borriana. Amb algunes temporades més actives i altres un poc menys, els membres de l'Escletxa hem intentat ser fidels als nostres objectius inicials: crear alternatives d'oci i cultura al nostre poble de forma gratuïta, lliure i desinteressada. Amb els anys, estem orgulloses de veure com algunes de les iniciatives que es prengueren inicialment des de l'Escletxa han estat acollides obertament per molta gent del poble i han incentivat a altres grups de gent a moure's per a engegar nous projectes i il·lusions.
Després de tres anys de trajectòria els objectius del nostre (el vostre) col·lectiu continuen sent els mateixos que el primer dia, continuem aprenent dels errors del passat que ens han fet crèixer però també mirem cap al futur per a fer realitat la idea de societat palpable en la que creiem, on les relacions entre les persones són fonamentals per a arribar a comprendre'ns, a respectar-nos i a estimar allò que es nostre i és de tots... a estimar el nostre poble i la nostra terra.


Per això, volem recordar tots els bons moments que ens heu fet passar i celebrar-ho tots juntets en una
FESTA D'ANIVERSARI, que es celebrarà el proper dia 27 de novembre al Casal Jove de Borriana.
Per la vesprada, a partir de les 20h hem preparat un recull de fotos dels millors moments dels últims tres anys i a més, podreu veure els vídeos que hem anat gravant dels concerts, festes, Sant Hop, etc. en tot aquest temps. No vos ho podeu perdre, vingau i gaudiu amb tot el que hem preparat per a vosaltres!!
Per la nit, i a partir de les 22:30h hi haurà concerts amb música per a tots els gusts i provinents des de diversos racons de la geografia valenciana:

Bocadillo de sal, oli i pebreroig (80% Imbecilaes, 20% Música) Betxí
http://www.youtube.com/watch?v=oNcVA-rSYfA
Semidimes (Rock/Experimental/Fussió) CS

http://www.youtube.com/watch?v=SuPvWdLkNJk
The Funky Frankles (Funky Funky del bueno bueno) València

http://www.youtube.com/watch?v=R0Tx13EATD0
Puntxadiscos de l'Escletxa

I tot ben amanit amb cabassos d'amor, calentoreta, preus populars... i la certesa de que sense vosaltres, no seriem!


Vos esperem a totes i tots!!
Salut i lluita!