R de Renegà. Denfensant La Terra!! Aturant la Destrucció!!!

La creació del nou col·lectiu R de Renegà a la Plana, ha donat un nou impuls i originalitat a la lluita contra la destrucció del territori. Que és R de Renegà? Doncs, una plataforma formada per persones compromeses amb el territori. o segons es defineixen ells: “R de Renegà som una plataforma de persones preocupades per la salut de la Serra de la Renegà, el territori que tenim entre Benicàssim i Orpesa. La Renegà és un espai de llibertat, de natura i de plaer. Ens els darrers anys està canviat la situació i aquest territori està sent amenaçat per la cobdícia d'uns i la desídia d'uns altres, els plans urbanístics no s'aturen, els projectes pseudo-verds són un risc mediambiental molt gran que a curt termini signifiquen grans despeses econòmiques i a llarg termini signifiquen l'explotació total d'uns espais verges, nets i públics”.

Amb l'originalitat de les seues accions i denúncies notícia 1 notícia 2 notícia 3 notícia 4 notícia 5 notícia 6 ens obren camins i amplien horitzons per a poder anar conquerint xicotetes victòries

La destrucció no s'atura ni agafa vacances. Llavors fem el mateix. Denunciem i fem front a les continues agressions. Respectem el que és nostre! Si no ho respectes tu, qui ho farà?

R de Renegà. Endavant!

http://r-de-renega.mooo.com/