Almassora: NO a la contaminació!



5 setembre a les 10:00. Marxa per la perillositat de les indústries ubicades al polígon del Serrallo i a la nova dàrsena del port de Castelló.

Els veïns de la platja d'Almassora han decidit encetar protestes contra la contaminació i la perillositat generades per les indústries ubicades al polígon del Serrallo i a la nova dàrsena del port de Castelló, QUE SÓN NI MÈS NI MENYS QUE LES AMPLIACIONS DEL SERRALLO.

Concretament el proper dissabte dia 5 de setembre a les 10 hores del matí han organitzat una marxa des de Ben Afeli en la platja d'Almassora fins al Serrallo i la Dàrsena Sud, per visualitzar aquesta barbaritat.

Creiem que potser podríeu solidaritzar-vos públicament als mitjans de comunicació i participar activament en la convocatòria d'aquesta marxa, convidant a vindre a tots els vostres amics i escampant el cartell de convocatòria que adjuntem.

Esperant comptar amb el vostre suport i amb el vostre treball pel bé de la salut de tots els ciutadans de les terres de Castelló i desitjant reunir-vos amb vosaltres per tal d'activar la nostra col·laboració, rebeu una cordial salutació de la Plataforma No a La Contaminació.

Almassora, la Plana Alta