FESTA HORTERAEstimada comunitat friki-caspa-retro-modern-b
izàrrica... ha arribat l'esdeveniment de l'any als carrers del nostre poble!!! L'Escletxa vos ha preparat la primera Festa Hortera, per a començar amb ganes les festes de la Miseria-incordia 2010: Luis Aguilé, Gigatrón, Pajares, Los Fukness, Almodovar i Mc.Namara, Nancys Rubias, Ximo Bayo, Raphael, Engendro, Populars Valencianes, La faraona, les Bandes Sonores Originals dels dibuixos ...animats de la nostra època... i molt més!!! No oblideu portar disfressa, quan més garrulàcia millor!! Expulsem el friki que mortem endins, GAUDIM, AMEM!!!

figuerock,10

Taller de Teatre al CSo LA NAU
Taller De Imporvisación Para Teatro
Jueves 19 a las 19:00h hasta las 21:00h
C.S.O.La Nau C/de Borriol (Castelló)

Un taller divertido,constructivo e interesante que no ara pasar un buen rato Marc un chico de Alcora especializado en teatro.

Jovenes Inkietxs (Cloectivo y Distribuidora Libertaria)
www.myspace.com/jovenesinkietxs
(Castelló)

13a FAB de BORRIOL


(Festes Alternatives als Bous)
del 20 al 28 d'agost a Borriol (Plana Alta)

llargmetratge documental PUENTE LLAGUNO, CLAVES DE UNA MASACRE


Dimecres 18 a les 19:30 al Pub El Refugi de Vila-real (Carrer Onda) i dins del "Cicle de Cinema Roig" organitzat per l´agrupació del PCE-PCPV de Vila-real, projectarem el llargmetratge documental PUENTE LLAGUNO, CLAVES DE UNA MASACRE, que analitza mitjançant testimonis personals i un ample material visual recuperat el que va passar a Veneçuela el dia 11 d´abril de 2002 i al voltant de la qual la major part dels mitjans van mentir. Val a dir que la productora d´aquest film ha estat la Asociación Nacional de Medios Comunitarios, Libres y Alternativos (ANMCLA) de Veneçuela. En finalitzar la peli, obrirem un espai per comentar-la.

Com sempre, esteu totes i tots convidats. Entrada lliure.

Festes Alternatives Nules 2010


Programació de les II Festes Alternatives de Nules:


Dilluns 23 d’agost

...18:00: Acte solidari amb els xiquets i les xiquetes del Sàhara i d’Ucraïna a l’IES Gilabert de Centelles. L’acte constarà d’una mostra cultural, xarrades informatives, fira d’associacions, jocs infantils i berenar popular. Tots els beneficis aniran destinats a les associacions Smara Vall d’Uixó i Aniukcas.


Dimecres 25 d’agost

18:00: Varietats al carrer ample. L’acte constarà d’un tast de cervesa efectuat pels mestres artesans de l’Alcora Montmirà, un espectacle de màgia a càrrec del “Mago Demir”, una demostració de malabars de foc i el concert del cantautor de la Vilavella Josep Lluís Notari.


Dijous 26 d’agost

19:00: Nit de concerts al carrer Ample:
Geiser (Punk-Pop)
Rumbologia (Rumba-Flamenco)
21:30: Sopar popular i actuació de la Batukada l'Escletxa. Tot seguit gaudirem de les actuacions de El Retrato (Rock Alternatiu)
La A.b.s.e.n.t.a (Punk-Rock)
Natty B (Dancehall-Reggae)
Tirant lo rock (Punk-Rock)

Taller d'introducció als conceptes bàsics del marxisme

(en base als quaderns d'educació popular de Marta Harnecker)

Dimecres 4, 11, 18 i 25 d'agost.
A les 10 hores a la Casa de la Cultura (Castelló de la Plana)

Organitza: Endavant La Plana

Us hi esperem !